UITGESTELD – Uitnodiging voor Family & Friends van Singing Unlimited    

Voor het Kerstconcert: A Million Dreams!

Zaterdag 18 december 2021 – 15:30 uur

Locatie: De Rank, Nieuw-Vennep


Voor vrouwelijke familieleden en vriendinnen van SU,    

Zaterdag 18 december a.s. geeft Singing Unlimited ‘s middags om 15.30 uur een sfeervol kerstconcert in De Rank in Nieuw-Vennep. Binnen het swingende kerstprogramma willen we onder de titel “Singing Unlimited with Family & Friends” een nummer gaan zingen samen met (vrouwelijke) familieleden en vriendinnen.

We willen je dan ook van harte uitnodigen om met ons mee te zingen. Het is de bedoeling dat je 1 song thuis alvast beluistert, of wellicht met hulp van degene met wie je meekomt al instudeert. Hiervoor hoef je geen zangtalent of -ervaring te hebben. Een dosis enthousiasme is voldoende! Uiteindelijk zullen we samen een heel groot koor vormen en op het podium staan schitteren. Wat een fantastische ervaring zal dat zijn!!  

Voorafgaand aan deze Kerstshow zijn er 2 repetitie mogelijkheden:

  • donderdagavond 9 en 16 december. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de dan geldende COVID regels, zullen we je informeren omtrent repetitie tijden. Ook als je deze avonden verhinderd bent, maar het nummer ingestudeerd hebt, mag je deelnemen
  • en is er een generale repetitie voorafgaand aan het concert op zaterdag 18 december.  

Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

Deelname is gratis. Wel moet je zorgen voor een entree ticket en een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code). Je entree ticket kun je kopen via onze website op www.singingunlimited.nl.

De toegangsprijs bedraagt € 17,50 en € 10,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is inclusief een consumptie.

Denk ook aan eventuele gasten die jij mee wilt nemen om jou daar te zien staan!!

Aanmelden kan via je contactpersoon binnen Singing Unlimited of – nog sneller – via onderstaand formulier.

Zodra we je aanmelding binnen hebben, ontvang je per mail de muziek (audio) bestanden en bladmuziek, zodat je meteen aan de slag kunt en je partij kunt gaan instuderen.  

We zien je graag op 9 en/of 16 december voor de repetitie.

Singing Unlimited