Lichtjesavond – Geannuleerd ivm stormwaarschuwingen

Update 2 november:
Helaas heeft de organisatie van Lichtjesavond moeten moeten besluiten het evenement te annuleren in verband met de stormwaarschuwingen.

————————————————————————————————————————

Lichtjesavond op begraafplaats Iepenhof

Na twee jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen is de Lichtjesavond op begraafplaats Iepenhof terug van weggeweest. Deze teruggekeerde traditie vindt plaats op donderdag 2 november, Allerzielen op de begraafplaats aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Iedereen is van harte welkom, ongeacht geloofsovertuiging, om een kaarsje te branden en stil te staan bij geliefden die zijn heengegaan.

Fakkels

Vrijwilligers van begraafplaats de Iepenhof organiseren deze avond samen met Dunweg Uitvaartzorg en de gemeente Haarlemmermeer. Met lichtjes, fakkels en kaarsen wordt de begraafplaats sfeervol verlicht. Singing Unlimited uit Hoofddorp zorgt verspreid over het terrein voor muzikale omlijsting.

Monument

Gedurende de avond delen de vrijwilligers kaarsen en plantjes uit. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van warme chocolademelk, koffie of thee. Van 17.00 tot 20.00 uur is iedereen welkom om een kaars te ontsteken ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Dit ritueel heeft voor velen een diepe betekenis gekregen. Bovendien bestaat de gelegenheid om stil te staan bij het speciale monument voor stilgeboren kinderen. Lichtjesavond in Hoofddorp biedt een persoonlijke ruimte voor herdenking, waar iedereen op zijn of haar eigen manier invulling aan kan geven.

  • Tijd : 17:00 - 20:00 (Europe/Amsterdam)
  • Locatie : Begraafplaats de Iepenhof

Locatie-info

Achterweg 42 2132 BX Hoofddorp

nl_NL_formalDutch