Doug Harrington coacht SU

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november zijn de dames van SU flink aan de bak geweest. De succesvolle Barbershop-bariton en dirigent Doug Harrington heeft het koor dit weekend een bezoek gebracht en hij werd verwelkomd met flink applaus. En dat is meer dan terecht: hij won in 1989 met zijn eigen kwartet de internationale competitie, dirigeerde jaren Zero8 (mannen Barbershopkoor uit Stockholm) en behaalde verschillende prijzen tijdens regionale en internationale conventies.
Doug heeft vrijdagavond vooral de vocal skills een oppepper gegeven en een start gemaakt met het coachen van de nieuwste song The Night Has A Thousand Eyes. Zaterdagmorgen om half 10 was het koor weer paraat; na een korte warming up en de stemoefeningen heeft Doug de draad weer opgepakt. Zijn opdrachten gaven het koor de juiste energie en het nummer werd deze dag met full electricity gezongen.
We zijn trots en blij dat we hebben mogen werken met Doug, een topcoach uit de Internationale Barbershopwereld. Ons de taak om deze electricity vast te houden.